Algemene voorwaarden

Indien je een fotoshoot boekt bij Moments By Felice, ga je akkoord met de algemene voorwaarden


  1. Publicatie: Foto's die door mij, Moments By Felice gemaakt zijn kunnen op eender welk moment gepubliceerd worden op de website, Instagram en Facebook. Indien u dit niet wenst, gelieve de fotograaf hiervan op de hoogte te brengen. Met uitzondering van foto's in lingerie, dit is steeds met toestemming van de klant.
  2. Prijs: De prijzen kunnen op ieder moment worden aangepast. De prijs die de klant krijgt op het moment van de boeking blijft uiteraard gelden ongeacht eventuele prijsstijgingen.
  3. Kleur/kwaliteit: De fotograaf is niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen op niet-kwalitatieve afdrukken.
  4. Online portfolio: Je ontvangt het portfolio +- 2 weken na de shoot. Deze blijft dan nog 2 weken beschikbaar. Hierna wordt het portfolio verwijderd door de fotograaf en is het niet meer mogelijk om de foto's nog te downloaden.
  5. Auteursrechten: Een fotoshoot bij Moments By Felice wordt beschouwd als artistiek werk en is daarbij onderheven aan auteursrechten. Deze mogen in geen geval commercieel gebruikt worden zonder toestemming van de fotograaf.
  6. JPG: De foto's worden afgeleverd in jpg. formaat. Deze foto's zijn reeds bewerkt volgens de stijl van de fotograaf. En mogen in geen enkel geval bewerkt worden door de klant zelf.
  7. RAW: Uit alle gemaakte foto's maak ik een selectie. Deze foto's worden bewerkt volgens de stijl van de fotograaf.
  8. Cadeaubon: Een cadeaubon heeft een geldigheidsduur van 1 jaar na de uitgiftedatum. Hierbij kan de bon enkel nog met overeenkomst verlengd kunnen worden, maar hierbij zullen eventuele prijsstijgingen van toepassing zijn. Indien op de bon geen bedrag, maar een omschrijving van een dienst staat beschreven, zal de gebruiker van de bon het eventuele prijsverschil moeten opleggen om van dezelfde dienst te kunnen genieten. Overwaarde van een cadeaubon (bijv. wanneer de bon ingeleverd wordt voor een ander type of goedkopere sessie dan vermeld) wordt niet terugbetaald bij inlevering van de bon.